26 September 2010

MY CHEMICAL ROOM MATE: RE-EDITED

Sedikit sahaja saya edit komik lama ni...Selain itu, semuanya masih dikekalkan...Semua manusia boleh berubah...
Because the only permanent thing happens in universe is change. Mungkin Barrack Obama ambil slogan Change beliau dalam kata-kata ini. Tapi berubahlah ke arah kebaikan. Kita semua bersama-sama ke arah itu.



3 comments:

iqhakim said...

SubhanAllah!

akhi, best komiknya. bila lagi mau bekarjya? kalahkan tu manga-manga x cukup sifat.

macam one piece, ukhuwwah dia bukan main. tapi tu lah... fantasi semata-mata. lagi2 dorang punya sumandak semua seksa-seksa. haish...

Ana doakan enta terus maju!

Mohon izin mau post komik ni dalam ana punya blog. JazakAllah

azizul said...

sedang berkarya dan kalau ada penerbit yang minat...boleh je...
tambah pula ana ni cuma menumpang pakai blog orang untuk siarkan komik ni.

azizul said...
This comment has been removed by the author.